Почти сме убедени, че няма да познаете по тези снимки

...
 Почти сме убедени, че няма да познаете по тези снимки
Коментари Харесай

Няма да повярвате коя е тя: Мартина Петрова не прилича на себе си след цялостния тунинг

 Почти сме уверени, че няма да познаете по тези фотоси коя е въпросната дама. Това русо прелъщение е самата Мартина Петрова, която се прочу като дамата, която открадна мъжа на певицата Емануела. Цирковете сред тях преди няколко години бяха меко казано скандални. 

Виж още: След пемзата е време за депилиращ крем? Андреа сподели окосмен стомах

Малко по-късно тя бе посетител в телевизионно предаване, в което стресна всички фенове с плашещата си визия поради десетките интервенции по себе си. Сравненията с Мис Пиги не бяха по никакъв начин инцидентни.

Виж още: Един против всички, всички против един: Крис Ненков го закъса в " Къщата на инфлуенсърите "

В момента Мартина е в действителност неразпознаваема. Този път очевидно се е отдала в ръцете на много по-добри лекари, които да трансформират цялостния ѝ външен тип. Бившата танцьорка постоянно е имала доста богати мъже в живота си. Сигурни сме, че и в този момент е по този начин – въпреки всичко тази визия би трябвало да се поддържа и то с доста пари. В скандалните си години моделката постоянно е била в тима на брюнетките, само че в този момент е решила, че русото е нейният цвят.

Виж още: Ново звездно бебе? Нещата сред Моника Валериева и Меди стават съществени

В персоналния си Instagram девойката претендира, че живее в действителност като принцеса. Луксът очевидно и нея я успокоява. 

Изображение: https://www.instagram.com/martipetrova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР